Ask Hasselbalch skal instruere SKAMMERENS DATTER II – SLANGENS GAVE

I dag starter optagelserne til den stort opsatte efterfølger til eventyrfilmen Skammerens Datter med Ask Hasselbalch som instruktør. På rollelisten står bl.a. Dejan Cukic, Jakob Oftebro, Nicolas Bro, Peter Plaugborg, Allan Hyde, Stina Ekblad samt Rebecca Emilie Sattrup i titelrollen som Skammerdatteren Dina. Filmen starter optagelser i Tjekkiet på mandag, og de forventes afsluttet 10. oktober.

I SKAMMERENS DATTER II – SLANGENS GAVE lever Dina, familien og fyrstesønnen Nico på flugt fra Drakan, som er ved at indtage Højlandet. Davin og Nico tages til fange, og Dina må ud på en farefuld færd med sin ukendte far Sezuan for at befri dem. Sezuan har slangens magiske evner og kan skabe illusioner, og alt i mens Dina må opbygge en relation til den mand, som hendes mor siger, at hun ikke kan stole på, opdager hun, at hun også har sin fars evner… SKAMMERENS DATTER II er næste filmatisering af bøgerne om Lene Kaaberbøls enestående fantasy-univers og er et hæsblæsende eventyr om det gode mod det onde i en verden befolket af drager, søslanger og magi. Filmen er primært baseret på universet og handlingen i tredje Skammerens Datter-bog Slangens Gave, men der er også inkluderet elementer fra bog nr. 2 Skammertegnet.

Det er et stærkt cast, der står i spidsen for SKAMMERENS DATTER II – SLANGENS GAVE. Først og fremmest bliver det igen det unge supertalent Rebecca Emilie Sattrup, der skal spille den altoverskyggende hovedrolle som Dina. I rollen som hendes far Sezuan kan publikum glæde sig til at opleve Dejan Cukic, mens det også er lykkedes at få Nicolas Bro på rollelisten. I andre store roller er der bl.a. genvalg til Peter Plaugborg som Drakan, Jakob Oftebro som Nico, Allan Hyde som Davin, Stina Ekblad som Dama Lizea, Søren Malling som Våbenmester og Petra Maria Scott Nielsen som Rosa.

Seneste Nyheder

Mere fra filmens verden