50% rabat på indie spil denne weekend

Array

Kiss Ltd, en full service digital distributør for indiespil fejrer i dag sit ét års jubilæum.
Etableret af industri veteranerne Darryl Still (CEO) og Peter King (COO), Kiss har i dag etableret sig som den foretrukne partner for indie udviklere, der er på udkig efter støtte til at få deres spil på markedet.
“Vi har brugt vores kontakter med digitale leverandører globalt til at give en stemme til indie spil udviklere” kommenterede Darryl. “Som et resultat, har vores partnere nydt og vokset i løbet af de seneste 12 måneder, og så har Kiss Ltd udvidet vores forretning til at omfatte markedsføring, og vi har planer om at tilføje yderligere ydelser til vores tilbud. Det har været en spændende 12 måneder, og fremtiden ser lige så god ud”.
For at fejre deres fødselsdag, giver Kiss 50% rabat på hele deres portefølje af spil med vores venner hos Oneplay. Tilbuddet gælder den 1-3 november 2013.

“Selvfølgelig ville Kiss ikke har opnået alt hvad de har, uden støtte fra vores leverandøre, partnere og fans af indie-spil – vores tak går ud til dem. Rabatten er vores måde at sige tak på”, tilføjer Peter King.

Du kan finde alle tilbuddene her: www.oneplay.com/deals

Seneste Nyheder

Mere fra filmens verden