Over 200.000 har set Krummerne Alt på Spil

Sidste år blev den store børne-familie succes ANT BOY set af 175.000 totalt og OLSEN BANDEN PÅ DYBT VAND af totalt 203.000

KRUMMERNE ALT PÅ SPIL er nu på bare 5 uger forbi de to succeser fra sidste år.

Producenten Regner Grasten udtaler: ”Der er ingen tvivl om, at det er det nye stærke hold, som har gjort den nye Krummefilm til en succes”

Og succes holdet er Lisbeth Wulff som Krummemor og Henning Valin som Krummefar. Krumme er Victor Stoltenberg, der også spiller sønnen i Arvingerne. Martine Hjejle er storsøster Stine. Martine havde hovedrollen i DR´s julekalender Julestjerne fra 2012, og lille Grunk spilles af lille Luka.

Yrsa, Krummes store kærlighed, er Annabella Sørensen og Tom, Krummes kammerat er Rasmus Baldersen. Både Annabella og Rasmus har været med i flere kortfilm og TV serier.

Vi møder også Tommy Kenter, Kirsten Norholdt, Preben Kristensen, Mia Lyhne, Frederik Nørgaard og Jens Jørn Spottag og Lars Bom, der er det nye skurkepar i dansk film. Instruktionen er lagt i hænderne på en anden Krummeveteran. Det er Barbara Rothenborg, der spillede Yrsa i de to første Krummefilm og var Nana i TV serien af samme navn. Nu er den voksne Barbara blevet filminstruktør og har blandt andet instrueret ungdoms tv- serien ”Sjit Happens”.

Seneste Nyheder

Mere fra filmens verden