10 ting du skal vide om Pokémon

Array

Pokémon er en af ??de mest populære og succesrige franchiser i verden. Siden begyndelsen i 1996 i Japan har den fortsat med at underholde og udvikle sig gennem årene og på mange forskellige platforme.
Specielt ved at introducere nye licenskategorier som modebeklædning og tilbehør, sengetøj, smykker, samarbejde med designere, puslespil, teknologiudstyr og hjemindretning, viser The Pokémon Company International både interesse og færdigheder i, hvordan man kan nå et bredere publikum.

Pokémon har længe fortjent titlen som et kulturelt ikon.

Her er 10 ting du skal vide om Pokémon:

  1. Mere end 324 millioner videospil er blevet solgt over hele verden, hvilket gør Pokémon til en af de mest succesfulde spillefranchiser nognesinde.
  2. 25,7 mia. Pokémon Trading Card Game er blevet afsendt til 74 lande på 11 sprog.
  3. Mobilsensationen Pokémon GO har modtaget over 850 millioner downloads globalt.
  4. Pokémons animerede tv-serie har fulgt Ash, Pikachu og deres venner i mere end 1.000 episoder, der spænder over 22 sæsoner.
  5. Pokémon Company har samarbejdet med Legendary Entertainment og Warner Bros. om den første Pokémon-film, Pokémon Detective Pikachu. Filmen vil have Ryan Reynolds i hovedrollen og forventes i biograferne i maj 2019.
  6. Pokémon Sword og Pokémon Shield er de næste titler i Pokémon core RPG serien, der ankommer på Nintendo Switch i slutningen af 2019.
  7. Pokémon fans fra næsten 50 forskellige lande deltog i 2018 Pokémon World Championships, der konkurrerer om stipendier, penge, trofæer og andre præmier.
  8. Pokémon World Championship 2019 afholdes i Washington, DC, og vil byde velkommen til tusindvis af Pokémon-fans og verdens førende Pokémon-spillere.
  9. Pokémon har en stærk tilstedeværelse på de sociale medier med næsten 20 millioner tilhængere spredt over Facebook, YouTube, Twitter og Instagram.
  10. I 2018 blev Pokémon rangeret # 18 på License Global Magazine’s Top 150 Global Licensors.

Seneste Nyheder

Mere fra filmens verden